vineri, 21 aprilie 2017

Bucuresti, santierul Iadului

De mai bine de un an de zile, de cind au inceput lucrarile de modernizare/reabilitare in interiorul cladirii ce a adapostit sediul central al Astra Asigurari, la Nerva Traian numarul 2 (fosta cladire Connex), muncitorii arunca, zilnic, fiare pe geam, de la etajele 1, 2 sau chiar de mai sus.

Activitatea incepe la 7:30 dimineata si dureaza ore in sir, in fiecare zi, uneori si toata noaptea. Zgomotul este unul infernal si viata de zi cu zi a devenit cu calvar pentru cei ce se incapatineaza sa traiasca in blocurile din imediata apropiere, avind in vedere ca ii despart doar citiva zeci de metri de Iadul pe Pamint.

Desi au fost facute numeroase sesizari, la Politia Locala si Politia de Proximitate, nici una dintre institutiile publice nu a gasit de cuviinta sa ia masuri pentru protejarea linistii cotidiene a locuitorilor sectorului 3.

Cind vine vorba sa haituiasca un amarit de ciine maidanez sau o batrina care vinde patrunjel, onor institutiile publice se deplaseaza cu toate fortele din dotare, masini, elicoptere, avioane si submarine. Cind trebuie sa intervina intr-un caz clar de deranjare a linistitii publice, pentru ca santierul apartine unor oameni de afaceri israelieni, nimeni nu zice nici pis!

Asta sa fie oare linistea promisa bucurestenilor de Primaria Generala si primariile de sector, conduse de PSD?

In ceea ce priveste relatiile romano-israeliene, nu se stie in ce masura Casa de Prietenie Romano-Israeliana, situata in cladirea cu pricina, va duce la o imbunatatire a lor.

Cert e ca, cel putin in ultimul an, un numar insemnat de bucuresteni nici nu ma vor sa mai auda de evrei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate